چگونه آخرین بازدید اینستاگرام را مخفی کنیم

Rate this post

در آپدیت های اخیر اینستاگرام شاهد اضافه شدن قابلیتی بودیم که به واسطه آن، کاربران از فعالیت های یکدیگر مطلع می شدند.

به این حالت که در قسمت دایرکت چراغ سبز رنگ کوچکی ظاهر می شود و همانند تلگرام وضعیت آنلاین بودن یا نبودن شما را به نمایش می گذارد.

از این طریق افرادی که با شما گفتگو داشته اند، می توانند آخرین بازدید شما را مشاهده نمایند.

در این آموزش، شما یاد می گیرید که چطور فعالیت های خود را از معرض دید دوستانتان پنهان کنید.

در قسمت دایرکت، وضعیت آنلاین بودن کاربران مشخص می باشد.

به این طریق وقتی شما به دوستان خود پیام می دهید، آخرین زمان فعالیت شما برای آنها قابل مشاهده است

و این چیزیست که بسیاری از کاربران را ناراضی کرده است! اما راه حلی برای حل این مسئله وجود دارد.

به طور معمول، این قابلیت برای پروفایل های تجاری می تواند یک موقعیت خوب باشد که نشان می دهد

آنها در حال آماده شدن برای چت کردن با مشتریان بالقوه هستند و می توانند به سوالات مشتریان خود پاسخ دهند.

حتی برای پیج های شخصی نیز کارایی دارد. دوستان یا طرفداران شما متوجه خواهند شد که در روزهای خاصی فعال هستید

و به این شکل می دانند که چه زمانی انتظار پست های جدید را داشته باشند، یا بدانند که می توانند با شما چت کنند.


بیشتر بخوانید : چگونه اینترنت گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم


اما برای بسیاری دیگر، این یک مزاحمت بزرگ است. خوشبختانه Instagram به شما امکان می دهد

که این ویژگی را کاملا غیر فعال کنید. با خاموش کردن این قابلیت، کاربران Instagram هم نمیتوانند

زمانی که شما آخرین فعالیت داشته اید، را مشاهده کنند و شما نیز نمیتوانید زمانی که دوستانتان آنلاین هستند متوجه شوید.

این یک قابلیت منصفانه برای حفظ حریم خصوصی است.

در مرحله اول برنامه اینستاگرام خود را باز کنید و وارد صفحه خود شوید.

سه خط سمت راست بالای صفحه را لمس کنید.

Instagram

 

در این قسمت باید وارد تنظیمات اینستاگرام شوید. برای همین سه نقطه یا سه خط بالا سمت راست صفحه را بزنید تا صفحه تنظیمات را مشاهده کنید.

آیکون چرخ دنده را لمس کنید.

در این قسمت باید لیست تنظیمات را باز کنیم. پس آیکون چرخنده (تنظیمات) را لمس کنید تا وارد صفحه جدید شوید.

گزینه Activity Status را لمس کنید.

اگر تا اینجا طبق مراحل پیش رفته باشید و وارد صفحه تنظیمات شده باشید باید یک صفحه مشابه عکس زیر ظاهر شود. در این صفحه در قسمت Privacy and Security به دنبال گزینه Activity Status بگردید و روی آن تب بزنید.

گزینه Show Activity Status را خاموش کنید.

وقتی این گزینه را خاموش کنید، دیگر کسی متوجه آنلاین بودن شما و یا آخرین بازدیدتان نخواهد شد.

 

منبع » آموزشکده اندروید سیتی

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *