بلوط را چگونه بخوریم

بلوط را چگونه بخوریم

4.6/5 - (12 امتیاز)

بلوط با توجه به ارزش غنی اش برای بدن یک عنصر ارزشمند است. به بهبود هضم غذا کمک می کند و سلامت قلب را بهبود می بخشد و آسم و دیابت را کاهش می دهد.

همچنین تهاجم باکتری ها و ویروس ها را با خواص ضد ویروسی آن کنترل می کند.

طریقه مصرف بلوط

میوه بلوط اگر خام باشد به دلیل تانن موجود در آن سفت بوده و مزه ای تلخ دارد.

برای اینکه بلوط را شیرین کنید ، توصیه می شود که آن ها را به مدت 20 دقیقه در یک ظرف آب جوش بیندازید

و بگذارید بماند تا دیگر آب را قهوه ای رنگ نکند.

پس از خنک شدن ، پوسته بیرونی آن ها را بکنید تا به مغز بلوط ها برسید.

حالا به مدت 35-40 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت فر بگذارید تا برشته شوند ، بلوط ها را

مانند دانه های قهوه پودر کنید و از آن برای تهیه قهوه بلوط استفاده کنید.

علاوه بر این آرد میوه بلوط را می توان برای تهیه نان ، کیک و کلوچه استفاده کرد.

نشاسته میوه بلوط یا آرد آن را برای تهیه رشته فرنگی در کره استفاده می کنند.

بلوط بو داده را به عنوان یک آجیل خوشمزه و شیرین استفاده می کنند.

بلوط آب پز شده را می توان به عنوان یک وعده غذایی سالم و پر انرژی مصرف کرد.


بیشتر بخوانید » چگونه اهنگ پیشواز بزاریم


بلوط شامل سه آنتی اکسیدان قوی یعنی ، اسید ، الاگیک اسید و تانن اسید است.

این آنتی اکسیدان ها دارای اثر ضدآسم هستند و به کاهش آسم مبتلا می شوند.

اسید گالیک ، الاگیک اسید و تانن اسید ترشح ترکیبات را در بدن کاهش می دهند که در غیر این صورت التهاب مجاری هوایی را افزایش می دهد که باعث می شود تنفس دشوار شود.

گونه های اکسیژن غیر فعال ، با محدود کردن مجاری تنفسی دستگاه تنفسی از آنتی اکسیدان های موجود در بلوط خنثی می شوند و در نتیجه به مدیریت آسم کمک می کنند.

 

برگرفته از نم نمک

 

خواص بلوط و طریقه مصرف میوه بلوط + عوارض

1 نظر

  • دافین می‌گوید:

    بسیار خوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *